پاناکوتا وانیلی و طرز تهیه آن
مواد لازم برای ۴ نفر
یک پیمانه شیر
نصف پیمانه شکر
۴۰۰ گرم خامه صبحانه
۳ قاشق چایخوری پودر ژلاتین
نصف قاشق چایخوری وانیل
میوه دلخواه برای تهیه سس میوه روی پاناکوتا
۲ قاشق غذاخوری پودر قند برای تهیه سس میوه روی پاناکوتا
طرز تهیه پاناکوتا وانیلی
طرز تهیه پاناکوتا وانیلی
مرحله اول:
یک پیمانه شیر را در یک قابلمه با اندازه مناسب بریزید. سپس قابلمه را روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا شیر کمی گرم شود (اما به جوش نیاید).
مرحله دوم:
پس از گرم شدن شیر، مقداری از آن را با ملاقه بردارید و در یک کاسه فلزی بریزید و اجازه دهید تا خنک شود. قابلمه شیر را نیز از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. سپس پودر ژلاتین را به آرامی و کم کم به شیر داخل کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا این دو به روش بن ماری (با استفاده از بخار آب) کاملا مخلوط شوند. برای این کار کافی است از بخار سماور برای حل کردن پودر ژلاتین استفاده کنید؛ پس کاسه خود را روی سماور یا قابلمه آب در حال جوش قرار دهید و در حین افزودن پودر ژلاتین، شیر را مرتب هم بزنید تا ژلاتین گلوله گلوله نشود.
مرحله سوم:
پس از یکدست شدن مخلوط شیر و پودر ژلاتین، آن را به بقیه شیر در قابلمه بیفزایید و هم بزنید. سپس قابلمه شیر را دوباره روی شعله ملایم گاز قرار دهید و مراقب باشید تا شیر به جوش نیاید و فقط گرم شود.
مرحله چهارم:
خامه صبحانه و نصف پیمانه شکر را در یک کاسه با اندازه مناسب بریزید و با استفاده از یک همزن برقی یا دستی، آنها را آنقدر هم بزنید تا خامه، فرم و ساختار یکدستی به خود بگیرد.
مرحله پنجم:
مخلوط خامه و شکر همزده را به قابلمه شیر که روی شعله ملایم گاز قرار دارد، اضافه کنید و آنها را هم بزنید. سپس نصف قاشق چایخوری وانیل را در قابلمه بریزید و خوب مخلوط کنید.
گرم کردن شیرافزودن شکر و خامه به شیرافزودن وانیلریختن پاناکوتا در قالب
مرحله ششم:
پس از هم زدن مواد و به دست آوردن یک مخلوط یکدست، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا پاناکوتا کمی خنک شود تا بتوان آن را در قالب ریخت. مایه پاناکوتا را در قالب بریزید و آن را برای ۵ تا ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود و خودش را بگیرد.
مرحله هفتم:
آمادهسازی سس میوه: میوه دلخواه خود را برای چند ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا یخ بزند. سپس میوههای یخزده را در یک غذاساز یا میکسر بریزید و دو قاشق غذاخوری پودر قند به آنها اضافه کنید. میوهها را آنقدر میکس کنید تا یک ترکیب یکدست حاصل شود.
مرحله هشتم:
پاناکوتا را از قالب دربیاورید و در ظرف سرو قرار دهید؛ سپس سس میوه دلخواه خود را روی آن بریزید و سرو کنید.
نکات مهم برای تهیه پاناکوتا
نکات مهم برای تهیه پاناکوتا
فراموش نکنید که شیر و خامه را قبل از استفاده از یخچال دربیاورید تا همدمای محیط شوند.
اگر در مرحله سوم، شیر به جوش افتاد، آن را از روی گاز بردارید تا خنک شود؛ سپس دوباره آن را روی اجاق گاز قرار دهید.
برای تزئین میتوانید از میوههای تازه مانند توت فرنگی، گیلاس یا تمشک نیز استفاده کنید. استفاده از انواع آجیل، سس میوه، سس شکلات یا کارامل یا دومینو با طعمهای مختلف نیز برای تزئین مناسب است.
اگر لایههای شیر و خامه پاناکوتای شما بعد از چند ساعت در یخچال، از هم جدا شدند، به احتمال زیاد ژلاتین در شیر به خوبی حل نشده است. در ضمن، دمای شیر و خامه در زمان ریختن در قالب نباید خیلی داغ باشد.
با سلام
بنده از آموزش های شما بسیار استفاده میکنم
با تشکر از وبسایت خوبتان
ممنون به خاطر دیدگاه خوبتان