کیک میوه

روش تهیه کیک میوه

آموزش درست کردن کیک میوه

ابتدا کره و شکر را هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند و دانه های شکر با کره حل شوند.در حین هم زدن کره و شکر تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. بعد از اینکه مواد باهم ترکیب شدند وانیل را هم اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدهیم .وقتی مواد به اندازه کافی هم زده شدند آرد را مخلوط میکنیم . احتیاجی نیست آرد را کم کم اضافه کنیم .در حین هم زدن باید دیواره های ظرف را تمیز کنید تا آرد و وانیلی که به دیواره ها چسبیده با بقیه مواد مخلوط شود.

توت فرنگی های شسته شده و خشک شده را خرد میکنیم . البته میتوانید از هر میوه ی دیگری هم استفاده کنید.

خمیر آماده شده را در قالب چرب شده میریزیم و تیکه های میوه را در کیک فرو میکنیم. و قالب کیک را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار میدهیم تا کیک بپزد

در این فاصله بقیه توت فرنگی های خرد شده را درون یک تابه میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم و سس توت فرنگی را هم به آن اضافه میکنیم تا با حرارت ملایم سس داخل توت فرنگی بجوشد و توت فرنگی ها نرم تر شوند .ولی نباید بگذاریم توت فرنگی له شود.

کیک پخته شده را از فر بیرون می آوریم و صبر میکنیم تا خنک شود. و وقتی سرد شد از قالب بیرون می آوریم .سس آماده شده و سرد شده توت فرنگی را روی کیک میریزیم و در آخر پودر خاک قند را روی سس روی کیک میریزیم تا به آرامی جذب سس شود. نوش جان

ساخت کمد های خانگی

روش تهیه کیک میوه
آرد ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱۷۵ گرم
وانیل ۲ ق چ
کره ۱۷۵ گرم
توت فرنگی ۲۰۰ گرم
پودر خاک قند ۳ ق غ
سس توت فرنگی نصف استکان

2 نظر برای “روش تهیه کیک میوه

  1. خسرو شکوهی گفت:

    لطفا از این مورد پست ها در وبسایت بیشتر قرار دهید
    با تشکر

    1. مدیریت سایت گفت:

      با سلام و احترام ، حتما دوست عزیز

پاسخ دادن به خسرو شکوهی لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *